Tuesday, October 25, 2022

The Rule of Three

The Rule of Three (Sofia Electric / Sori, Bulgaaria / Eesti) prk 0,33 l. alc 9,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,93 punkti.

Tootjainfo: "The Rule of Three Double IPA is our newest collab with Sori Brewing . This hoppy melon and peach flavored forward bomb is double dry-hopped with Strata, Motueka and Pacific Gem. The Sabro in the whirlpool brings slight hint of coconut mmm ?"

Väike purk, sildil kolm rõngasrüüs ja mõõgaga tegelast. Kollane vaht täidab pool klaasist japüsib üsna kaua, haakudeska klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom on segu apelsinikoorest, mangopüreest ja kookosveest.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - litšimarjad, virsikukompott ja hapukas-vürtsikas eksootiline mandariiniline / sidrunheinane. Lõppmaitse - sametine, läilaks-kiskuvalt magus pirnikompott, litšimarjade kleepuv konservivedelik. Järelmekk - mõrkjas-vürtsikas ja veidi kirbe, arusaamatu segu millestki köögiviljasest / mõrust kaalikast ja porgandipüreest

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-imal-hapu--magus-vürtsikas-mõru buketiga OK taseme rüübe. Sihuke arusaamatu ja ülepingutatud värk, milles pole ei mahlasust ega vaigusust, kuid kõike on samas ka ülekoormavalt palju.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment