Saturday, October 1, 2022

Ivory Tower - Citra

Ivory Tower - Citra (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,94 punkti.

Toojainfo: "Citra single hop IPA brewed with Citra T-90, Citra BBC, Citra LupoMax, Citra Incognito and Citra Spectrum"

Väike purk, sildil mees-mägi-linn. Valge vaht täidab suti üle poole klaasist ja püsib kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt porgandimehulikult oranž.

Aroom - no võta sa nüüd narri aju mõista - kas see on värvus pärast, aga nüüd ütleb nina-aju samamoodi "porgand" :) Ainult et mõnusalt humalane porgand!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja vürtsikas-humalaselt mõrkjas. Keskmaitse magus-vürtsikas, humalahammustusega, taruvaigu ja porgandimoosi segune.

Lõppmaitse - no ei saaaaaa porgandist lahti! Porgandi-kibuvitsa-nelgi geniaalne segu. Sihandset mahla tahaks kohe igapäe ja palju.

Järelmekk - mõrkjas-hapukas, mahlane, karge, lupsulööv ja pulbitsev, mulisev ja lorilaule laulev.

MEGA! Oi see kraam mulle meeldib! Porgand võib siin õlles olla või mitte olla (ei ole muidugi) aga ilgeltkolelahe ja värske ja katuseäärelt tammetõrudega loopiv orav-jänes on see tegelane!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment