Thursday, October 20, 2022

Koko Vanilla

Koko Vanilla (Teika, Läti) pdl 0,33 l. alc 12,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Stout - Imperial / Double" ja 3,81 punkti

Tootjainfo (läbi guugeltõlke): "A beer with a set of ingredients worthy of an empire - seven malt character, sugar caramel sweetness and a touch of rich coconut, vanilla flavor. Enjoyable at your leisure, intense in taste, dark in structure"

Väike lihtne pudel, väsinud toonides troopiline sildikujundus. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - süngmustalt avakosmose-punane. Aroomison rikkalikult kakaod, veidi kõrbenud kookost ja suti kustutuskummi.

Esmamekk on raske kehaga ja magus, šokolaadiliköörilikult magus. Keskmaitse - magus ja veidi hapukas, kakaolikööris leotatud ploomide meenutusega. Lõppmaitses hakkab alkohol veidi torkima ja kookoskreemise täidisega šokolaadikomm keelel sulama. Järelmekk - kreegilikööri täidisega šokolaadipadjake, soe ja torkiv ja ilgelkolemagus, ehkki mõrušokolaad äärtes proovib ka veidi piuksuda.

Väga raske kehaga, nullkarboniseeringuga ja õlija paletiga, magus-hapukas-MAGUS-mõrkjas-alkoholine-MAGUS-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Liiga magusaks tuunitud imp-stout, tasakaalust väljas, aga samas ka mitte täis-imal.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment