Sunday, October 30, 2022

Drakonic

Drakonic (Drake's, USA) pdl 0,66 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 98 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,89 punkti.

Tootjainfo: "Drakonic is smooth and dense with flavors of licorice, coffee, and chocolate. Sip, savor and give in to its seductive malt embrace.
IBU 40"

Kopsakas pudel, tumepunasele rõhuv sildikujundus. Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist ja tardub sinna ehitusvahuna. Õlle värvus - ummamuudu must.

Aroom - selle nimi on öö. Must öö. Must šokolaad, tuhk, lagrits, ploomid, mustad kirsid ja must lagi on meie toal. Must leib kuskil nende vahel.

Esmamekk on keskmisest vaid veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - kohvileib ja kohvišokolaad. Lõppmaitse - ploomiveinis leotatud must leib, kaetud kohvikooriku ja kadakavaiguga. Järelmekk - tuhane lagritsaleib, mis on astunud pikajalisse suhtesse mahapõlenud ploomilaoga, söestunud ploomikottide ja purjus ploomivalvuriga.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapu-mõrkjas-magus-hapukas-mõru buketiga Übertasandi rüübe. Võimas, aga peamiselt ploomikõnele keskendunud kolakas
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment