Monday, October 31, 2022

Imperial Mandarin & Lemon Gose

Imperial Mandarin & Lemon Gose (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang 26 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,66 punkti.

Tootjainfo: "A St Clements Gose with aromatic citrus fruit and peel. Balanced with Himalyan salt
IBU 4"

Keskmist kasvu purk, totak-täpiline sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - õrna uduvinega kuld-oranžikas. Aroom on laaaaia naeratusega troopilis-tsitruselis-värskendav.

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja üllatavalt julgelt soolakas-hapu ning tsitruseline. Keskmaitse - ooojaaaa ja hoplassaa - lõpuks ometi üks gose, kus ka on soolaga lahkelt ümber käidud ning tsitrustega veel lahkemalt!

Lõppmaitse - c-vitamiini üledoos lööb põsed punaseks ja lubab soojad vammused maha visata, sest suhu ja pähe ja kehasse saabub troopiliselt soe ja oranž-punane päikeseloojang. Järelmekk - luuuuustakalt ja džässivõnguliselt, soolaselt ja tulioranžilt puusinõksutav ja käsiplaksutav troopikasaare õhtuidüll!

MEGA-GIGA! Umbema lahedalt värske, troopiline, julgelt ja isegi jultunult soolane ... vaaaata sihuke peabki üks GOSE olema!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment