Sunday, July 19, 2015

10 hops


10 hops (Birbant, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: APA, hinnang 71 punkti.

Tootjainfo: "10 hops, we used ten varieties of hops US adding it in equal proportions at each of the seven stages of hopping. We have obtained a highly drinkable and very flavorful beer.
Ingredients: Water; Malts: Pale Ale; Hops Amarillo, Simcoe, Mosaic, Citra, Equinox, Cascade, Chinook, Centennial, Zeus, Sorachi Ace; Yeast: US-05
IBU 30"

Keskmist kasvu pudel, sildil 10-käeline humalajumalanna :)Valge sõrmepaksune vaht on tugevalt püsiv ja end klaasiseintele haakiv. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroom on magusakas, meenutades kuivatatud puuviljasegu, papaiat ja mangot.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse mõrkjas-vürtsikas ja samas mõnusalt puuviljane segu on ehk natukese liiga kirju, kuid siiski mõnus. Lõppmaitse magusakas üldtoon mõjub jällegi akguses papaia magusaka pehmusena, kuid siis lähevad eri humalamaitsed mudruks kätte. Järelmekk on vürtsikas ja mõrkjas-magus. Korralikult humalane, kuid liiiga kirju.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiiga, mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga ülekoormatud maitsebuketiga rüübe. Üldine puuviljasus on isegi mõnus, kuid nii palju eri humalaid kokku kuhjates läheb asi maitseläbuks kätte.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment