Tuesday, July 7, 2015

Hamerykansky Drim

Hamerykansky Drim (Reden, Poola) pdl 0,5 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: premium lager ja hinnang 90 punkti. Tootja ise kirjutab küll pudelile: "american lager"

Tootjainfo (google tõlke abil): ""Hamerykansky Drin" Single Hop American Lager - One of the most popular beer styles in the world, treated by us quite a solid dose of American Centennial hops, giving a distinct bitterness and wonderful and intense aroma with notes of citrus. Apparently Lager is "boring beer"? Are you sure ???"

Keskmist kasvu lihtne pudel, sildil USA lipp ja üüratusuur ameerikalik sõiduauto. Erkvalge hõredapoolne vaht täidab 2/3 klaasist, olles üle keskmise püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on hapukas, värske, humalane ja puuviljane.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse on pungil rosinaid ja kummeleid, lisaks veidikese mandariinimahla ja näpuotsatäis männiokkaid. Lõppmaitse on mõrkjas, linnaseline ja vaigune. Järelmekk mõjub vürtsikalt, kargelt ja mahlaselt, väga värskelt ja nauditavalt.

Keskmise kehaga. tugevalt karbonieerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe! Novat näete, saab ka "keskpärast" laagerõlut teha nii, et kiitus tuleb huultele! Siia juurde sobiks pakkuda ürdivõiga praeleivakesi.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment