Monday, July 6, 2015

Gamma Ray


Gamma Ray (Beavetown, UK) prk 0,33 l. alc 5,4 %vol. Ratebeero liigimääratlus: APA ja hinnang 98 punkti!!

Tootjainfo: "Malt: Pale, Caragold, Caramalt, Wheat
Hops: Magnum, Bravo, Columbus
Gamma was the Son of the ‘Bravo’. We were designing our favourite Pale recipe. Here he is! He made it to the Core Beaver Beers!"

Väike purk, millel kole-kitšilikud tulnukad :) Valge tihe vaht täidab 3/4 klaasist, püsides vägagi kaua. Õlle värvus - uduselt küpse virsiku kollane.

Värske ja klaar aroom hoovab kaugele, siin leidub greipi ja mangot, ananassi ja seedermändi, kuldseid rosinaid ja ... seepi? Ei-ei, see pole üleüldsegi paha, meenub lihtsalt mõni delikaatselt puuviljaselt lõhnav tualettseep :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse ... vau ... APA kohta on siin maitset nii et jääb kuhjaga ülegi, segades kokku mango ja sidrunikoore, konservananassi ja nõgese-raudrohutee. Lõppmaitses on nisulinnaste hägusat pehmust, sidrunikoore mõrkjust ja roseepipra vürtsikust. Järelmekk on karge, kuivapoolne, mõrkjas ja greibine, kauakestev ja väga kosutav.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse buketiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME rüübe, mis ületab kuhjaga tavapärase APA maitsetiheduse mõttes, kuid on samas vägagi kergelt joodav. Kõrvale pakkuda väikesi marineeritud ja kreemjuustuga täidetud piprakaunu.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment