Monday, June 4, 2018

Vaarika Musi


Vaarika Musi (Prüülike, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Liigimääratlus: vaarika saison

Tootjainfot pole

Väike lihtne pudel, lilleline sildike. Sõrmepaksune heleroosa vahukiht vajub küll kiirelt kirmeks, kuid püsib siis kaua. Õlle värvus - kirkalt kuld-punakas-oranž. Aroom ... noh nagu värskelt aurutatud vaarikamahl.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt magusakas. Keskmaitse toob esile juba täiesti metsvaarika intensiivsusega hapukas-mõrkja eheda punase marjasuse. Lõppmaitse paneb mängu saisoni parimad omadused - sädeleva vürtsika vurts ja magusa puuviljase tihkuse. Ruum sinu ümber värvub vaarikapunaseks ja õhk täitub improviseerivast džässist, milles on bossa nova igatsust ja smooth lounge stiili lobedust. Järelmekk tõmbab vürtsikat sära veidi koomale, lastest vaarikamhlal oma eheduses rohkem esile tulla, see mõrkjas-magusakas ja hapukas segu jääb keelepärale veel kauaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga ÜBERtasandi rüübe! Vaarika ja saisoni sõprus on midagi nii loomulikku ja ehedat, et seda tahaks kogeda ikka ja jälle. Suurepärane suvise koosviibimise avaklaasike!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment