Thursday, January 24, 2019

50/50: Citra/Ekuanot


50/50: Citra/Ekuanot (O/O, Rootsi) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang on 74 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,81 punkti

Tootjainfot pole

Väike purk, kahevärviline silt meenutab pigem kohvipurki. Valge vaht täidab pool klaasi ja püsib väga kaua. Õlle värvus - häguselt tumekollane. Aroom on vaigune, magusakas, õrnalt kirbe, seedrimändi meenutav.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas, vaigune ja pisut mudrune. Lõppmaitses segunevad heinapebred, seedermänd, kadakamarjad ja mangomehu. Järelmekk on süvenevalt vaigune, piiniaseemnete, toorepoolsete kreeka pähklite ja ananassi segune.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. IPA ja NEIPA vahel paigutuv, NEIPAlikult mahlane ja mudrune, IPAlikult vaigune. IPA'sõpradele midagi kindlasti soovitavat, muule rahvale jääb see ilmselt tiba võõraks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment