Monday, January 7, 2019

Cerberus


Cerberus (First Jump, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 8,2 %vol. Ratebeeri ei tunne ei tootjat ega toodet. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 3,35 punkti

Tootjainfo: "IBU 100"

Huvitaval kombel ei leia kuskilt selle koja elektroonilist pesa, vaid mõned kirjeldused sellest, kuidas Võborgis avati 2017.a vana õlletehase ruumes uus pruulikoda.

Keskmist kasvu pudel, sildil kolmepealine humalakoer :) Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib VÄGA kaua, haakudes ka kena vahupitsina klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt merevaigukarva. Aroom on jõuline, kuid veidralt seebiselt magus - kas kasutatud on ainult Amarillot?

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõnusalt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse ... eee ... need humalad on surnud. Nojah, sildilt leiab villimiskuupäeva "05.03.2018" - 10 kuud on topelt-IPA jaoks palju. Ei ega ta halb ei ole, aga heinane ja seebine. Lõppmaitses tuleb esile mõrkjast ja vürtsikat õhetust, mis senise humalasurma peaaegu kompenseerib. Järelmekk on suhteliselt meeldivalt hapukas.

Poolsurnud kraam. See tähendab, et IPA'na ta veel ei kvalifitseeru, "american strong" eili jaoks kah enam päris hästi ei sobi, nooreks odraveiniks on aga veel umbes pool aastat vaja oodata, kui humal veelgi enam taanud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment