Sunday, January 6, 2019

Wheat Army


Wheat Army (First Jump, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri ei tunne ei tootjat ega toodet. Untappd ütleb "Hefeweizen" ja 3,35 punkti

Tootjainfot pole leida. Huvitaval kombel ei leia kuskilt ka selle koja elektroonilist pesa, vaid mõned kirjeldused sellest, kuidas Võborgis avati 2017.a vana õlletehase ruumes uus pruulikoda.

Keskmist kasvu pudel, sildil nisusõdalased :) Valge vaht täidab 80% klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on hapukas, veidi toorevõitu banaani meenutav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, taaskord toore, kastis järelküpseva banaani taoline. Lõppmaitses lisandub veidi värsket murust mõrkjust. Järelmekk paneb hapukas-vürtsika kargusega suu mõnusalt õhetama.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Stiilipuhas ja maitsetihe nisukas, tõsi küll, ilma mingi erilise nõksuta, mis ta teiste endasuguste hulgast esile tõstaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment