Wednesday, November 20, 2019

Yo Ming


Yo Ming (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American / APA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "Pale Ale - American" ja hinnang 3,34 punkti

Tootjainfo: "Kallis hiina sõber, kes on alati peol kohal, aga näinud ei ole teda keegi"

Väike lihtne pudel, läikivpunasel sildil hiinapärane kirje. Sentimeetrine erkvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on hapukas-magusakas, marjane ja karamelline.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitses tugevneb sedasorti hapukas marjakokteiline toon, mis on omane alkovabadele õlledele. Lõppmaitses tuleb siia kõrvale veidi mõrkjas-magusat karamellist nooti, veendes peaaegu ära selles, et tegu on siiski päris õllega. Järelmekk on magusakas ja vürtsikas, biiskviidine ja veidi peenleivane.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Üsna pretensioonitu joogiõlu, jäädes siiski nö masslaagri tarbijatele ilmselgelt võõraks oma hapukas-marjase põhitooni tõttu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment