Tuesday, March 10, 2020

Kameradski Balsamico


Kameradski Balsamico (Verzet, Belgia) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour/Wild - Dark" ja 99 punkti!!! Untappd ütleb: "Stout - Russian Imperial" ja 3,75 punkti.

Tootjainfo: "Kameradski Balsamico is a hybrid of Russian Imperial Stout and Oud Bruin. Opposite attract. This sweet sour marriage combines the viscosity and robustness of a Russian Imperial Stout with the winy delicacy of Italian Balsamic Vinegar. Tasting this beer is like a Soviet bombardment on your senses that throws you from Moscow to Modena and back, to find balance somewhere in the mddle. The aroma reveals chocolate, raisins and Syrup de Liège, with a sense of port wine. The thick, sweet start creates the expectations of an antitussive that pampers the throat. The tantalizing sourness when you swallow, though, crushes that expectation immediately, so you have to start all over again. Comrades, unite and drink this oil of brotherhood!"

Väike lihtne pudel, sildil hull sovjett ja muud kribu-krabu. Napp mustjaspruun vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - verimust.

Aroom. Oi see on veider ja mõnus kombo. Imp.stoudi röstisus on täiesti olemas. Peategelane on siin aga siiski tõepoolest balsamico, kuid see domineerimine ei ole jõhker-sovjetlik, vaid selline nauditav ja pikalt ninaga uurimist vääriv. 

Esmamekk. Uhhh. Imp.stout ja odravein ja flandria punane on kokku saanud ja pummelungi korraldanud! Keeleotse kõrbeb happe ja alkoholi ja rösti risttules.

Keskmaitse. Kräääääks. Urjuhh. Purjus balsamico-kasakas ja ülemäära kõrbenud imp.stoudi tatšanka!

Lõppmaitse. Roppppumoodi robustne, kergelt atsetoonine, silmist pisaraid väljakiskuv jõhker kokteil, mille taga üritab odarveinilik magusus laulda tšastuškasid.

Järelmekk. Vaene kurgupära, see on nagu taandumislahingute järgne kaevik, kus lebavad vaheldumisi kõik, mida plahvatus balsamicolaos sinna paiskas.

ROPPRÄME FRIIGIKAS! Imeprial stoudi, imperial flandria punase, imperial odraveini ja imperial balsamico ristsugutis, mida oleks paras kunstkambris eksponeerida kui ebaõnnestumisele ohtlikult lähedal olevat geenieksperimenti.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment