Wednesday, March 4, 2020

Noteckie Ciemne


Noteckie Ciemne (Czarnków, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Dark Lager - Dunkel / Tmavý" ja hinnang 15 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Dark" ja 3,07 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Õlu, mis on valmistatud tumedate linnaste ja kergete linnaste ainulaadsest koostisest ning kõrgeima kvaliteediga aromaatsetest humalatest. Klassikaline kääritatud lahtistes vaatides, et hiljem kahe kuu jooksul madalatel temperatuuridel laagerdumisel täielik maitse saada. Sellel õllel on sügav pruun-kirsivärv, millel on sädelevad rubiinpeegeldused."

Keskmist kasvu pudel, lihtne pruun-valge sildikujundus. Kreemikat karva sõrmepaksune vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakaspruun. Aroom on magus ja kakaone, meenutades mõnd odavamat piimašokolaadi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, suisa suhkrune. Keskmaitse jätkba samal magusal lainel, ehkki väike hapukas  noodike ilmub selle kõrvale. Lõppmaitses näitab korraks mõrkjamat, kakaost nägu. Järelmekk on magus-mõrkjas, õrna hapuka varjundiga.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud kehaga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga kehvapoole rüübe. Läilalt magus ja odavalt mõjuv.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment