Friday, July 12, 2024

Huyghe - Paranoia

Paranoia (Huyghe, Belgia) prk 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Belgian / Saison" ja hinnang 36 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,35 punkti.

Tootjainfo: "Strange how paranoia can creep into reality. Everyone gets paranoid sometimes, right? A hippo will surely help. Dance with abandon, sing for everyone to hear. Share a hippo with your brother, and always bring another. Hippos travel together, right? Masterfully brewed in beautiful Melle, Belgium, at the Huyghe Family Brewery. Paranoia is a 5.6% ABV Hazy IPA brewed with love and heaps of hops! Citra, Mosaic, Cascade, Centennial, and Polaris Hops combine to create an ale with bright tropical fruit flavors and a satisfying hint of bitterness. The flavorful 40 IBU brew blends on your tastebuds in a curiously refreshing way. Find the hippo."

Tuleb välja, et olen sama õlle purgiversiooni kolm aastat tagasi proovinud, kuid eks siis teeb põgusa võrdluse.

Väike lihtne pudel, sildikujundus samasugune kui oli purgil. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid on hõre ja mitte suurem asi püsija. Õlle värvus - vähese hämuga kollane. Aroom on tunduvalt intensiivsem kui purgiversioonil ja tugevalt belgialikum, isegi saisoni meenutav.

Maitsepilt on laias laastus sama kui oli toona, kuid mõru/IPA'ne pool on palju intensiivsemalt tajutav,

Kas on nüüd asi praeguse versiooni värskuses, kuid igatahes on praegune emotsioon parem, jõulisem ja ehedam. Belgia IPA - see on lahe omamoodi nurgake IPA'de maailmas (kehalt kergem ja maitse puuviljasem/belgialikum), mis väärib proovimist ja avastamist!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment