Friday, July 12, 2024

Sheppy’s - Cider with Elderflower

Cider with Elderflower (Sheppy's, UK) pdl 0,5 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Apple Cider" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Cider - Traditional / Apfelwein" ja hinnang 3,56 punkti

Tootjainfo: "Sheppy's cider with elderflower is a fabulous combination of a light dessert apple and a fragrant elderflower infusion - the perfect cider for a summer's afternoon"

Keskmist kasvu pudel, heledates toonides kujundus. Vähene erkalge vaht kaob momentselt. Joogi värvus - kirkalt valkjaskollane. Aroom ülileebeke, kergõunane ja leedripuu mõrkjat vaigusust võib ka veidi aimata.

Esmamekk on kerge kehaga ja magus-hapu. Keskmaitse - veidi mõrkjam ja puidusem. Lõppmaitse muutub meeldivalt kuivaks ja hapum pool võtab võimust. Järelmekk - kuiv, keelekülgi mõnusalt parkiv, ehkki magus foon jääb püsima koos vähese eeterlikkusega.

Kerge kehaga, kuiva paletiga, magus-hapu-mõrkjas-hapu-magusa buketiga HEA taseme rüübe. Kuivapoolne ja tasakaalus õunasiider on kena asi küll, aga leedripuu element jääb siin pisut liiga tagashoidlikuks, et kuidagi eriliselt esile tuua
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment