Friday, July 12, 2024

Põhjala - Dreamy Eyes

Dreamy Eyes (Põhjala, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,7 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus "IPA - New England / Hazy", hinnang 3,79 punkti

Tootjainfo: "A juicy IPA loaded with HBC 1019, Nelson Sauvin and Galaxy hops. Made in collaboration with Barth Haas X and Tripping Animals Brewing Co"

Keskmist kasvu purk, päikeseloojanguline kujundus - midagi kiiduäärselt meeldejäävat koja tihti sogases sildikujunduses. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga-väga tihkelt ja korralikult.Õlle värvus - pea kirkalt, kuid samas tuhmilt tumekollane. Aroom - vaigune, urinaarium ja kadakamarjad, kummalisel kombel meenub see lõhn, kui raudkirka või kangiga oled vastu maakivi põrutanud.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja tugevalt mõrkjas-magus. Keskmaitse - vaik, kadakas, kanarbik, teeleht, võilillevein ja raudne joogikruus täis kasemahla. Lõppmaitse - hmmmmm ... raudses umris puruks mudjutud kadakamarjad koos pihlaka ja kibuvitsaga? Järelmekk - suisa DIPA'selt mõjuva intensiivsusega mõrumagus, tajutav kangus kõvasti kõrgem reaalsus ... kuid seda mitte alokohoolses, vaid maitsevõimsuse mõttes!

MEGA! Rajumegahea IPA, mis astub sabale paljudele DIPA'dele. Korralik värske ja meelirõõmustav AIPA, mis keerab humalasõbra kõrvad mõnuga rulli ja paneb tellima teistki klaasitäit!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment