Thursday, July 11, 2024

Reservoir Dogs - Hazy Sister

Hazy Sister (Reservoir Dogs, Sloveenia) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 83 punkti- Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,73 punkti

Tootjainfo: "Guess what! Sour sister has another sister: Hazy sister. We used the same ingredients as in our sour NEIPA, without the sour part. Hazy Sister is a juicy, fruity NEIPA with a little haze. Extremely drinkable!"

Keskmist kasvu purk, arusaamatu-udune kujundus. Valge vaht täidab 4/5 klaasist, kuid hõreneb ja koab kiirelt. Õlle värvus - plödiselt kollane. Aroomis on kena humalahammustust koos meeldiva mahlase pehmusega.

Esmamekk on keskmisest raskema ja veidi mehuse kehaga ning magus-mõrkjas. Keskmaitse - pirnikompott laimikoorega. Lõppmaitse - kõrvitsamehu, lahjendatud pomelo ja veriapelsini mahlaga. Järelmekk - kena-kuri humalake koos mahe-leebe mangogreibiga. Muahhh!

MEGA. Ehkki see õlu näeb välja ropp, on ta kauni värske kareda kuivapoolse humalahammustuse ja pehme mahlasuse tippristand!
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment