Friday, July 26, 2024

Karu Combucha - Mango Citra

Mango Citra Combucha (Karu, Eesti) prk 0,33 l. alc alla 0.5%

Tootjainfo: "Citra on aroomihumal, kuulus just oma eriliselt tugeva tsitruse (sidrun, laim, greip) maitse ja aroomi poolest. Koos mangoga loovad nad põneva troopilise maitse. "

Väike purk, kleepsuline sildikujundus. Vahtu sisuliselt ei teki. Joogi värvus - hämuselt-piimjalt valkjas-kollane. Aroom meenutab piimhappebakteri tegutsemist rohkem kui tavapärast kombutšat, kuid koos mangoga mängib see kenasti ja isuäratavalt kokku.

Esmamekk on kerge kehaga ja magus ning õrnalt mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-klaar mangomorsijook. Lõppmaitse muutub meeldivalt kuivaks, lisandub jällegi piimane/jogurtine pehmus. Järelmekk - mõrkja alatooniga, veidi raudrohuse noodiga mängiv, kuiv ja käärinud kasemahla taoliselt kuiva olekuga.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Pehmeke ja leebeke, puuviljane ja karastav kraam. Tõsi küll, humalahindajana olid mu ootused kõrgel Citra humala kasutamise mainimise tõttu. Pigem mainimiseks see jäigi, Citra üsna võimsalt spetiifilist jalajälge oleks oodanud eelkõige aroomis, kuid see jäi tabamata. Samas suviseks janujoogiks kõlbab ta ju kenasti
---
ei ole saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment