Wednesday, August 20, 2014

Broken Dream

Broken Dream (Siren, UK) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Liigimääratlus: stout. Ratebeeri hinnang 97 punkti.

Tootjainfo: "A 6% breakfast stout with a gentle touch of smoke, coffee and chocolate.
Broken Dream is deep and complex. She lurks in your imagination. She binds smoke and coffee aromas with chocolate, milk and oats to create something thick, velvety and slick.
She will draw you towards a land of flavour, passion and colour."

Väike lihtne pudel, omamoodi võluval sildil näeb naisenägu kesk humalaid, odrapäid ja kohviube. Pruun vaht täidab kolmandiku klaasist, olles superpüsiv ja klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - vähese punase helgiga must. Aroomis seguneb kohvi, šokolaad ja röstitud kareahelveste magusmõrkjus.

Esmamekk on tihkepoolne ja magus-mõrkjas. Keskmaitse teeb keelele piiiika kakaokreemise pai ja puistab šokolaadihelbeid peale. Lõppmaitse kallab elegantse küpses eas baaridaami hoolitsetud käel sulle konjakiklaasi põhja tilga Baileysi koorelikööri ja asetab selle kõrvale flambeeritud banaani, millele on nõristatud mõrkjusepiiri ületanud tihedat vaniljekastet ja valge pipraga tembitud vedelat šokolaadi. Järelmekk on täidlane ja pungis nagu baaridaami piht poole numbri võrra liiga kitsas kostüümis ning pehme ja siiralt osavõtlik nagu su kõrvale maandunud callgirl. Kui võtaks veel ühe dringi ning šokolaadikoogikese ka paluks?

Tihkepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga MEGATASANDI rüübe, mille pehmus on otsatu ja küllus võrratu. Dessertõlu parimas mõttes.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment