Friday, August 1, 2014

Grunge IPA

Grunge IPA (Elav, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 6,3 %vol. Liigimääratlus: IPA. Ratebeeri hinnang 86 punkti.


Tootjainfo (google tõlgi abil): "Red aggressive that does not give too much confidence. Reveals an intense and complex personality, with a penchant for American hops.
Ruby red in color and caramel aroma, is well balanced with a ton of hops.
Malts: Pale, Crystal, Chocolate
Hops: Columbus, Ahtanum, Centennial"

Lihtne väike pudel, kräbuline sildifoon. Valge vaht täidab üle poole klaasi, olles üle keskmise püsiv. Õlle värvus - õrnalt uduselt punakas merevaik. Aroom on hurmavalt puuviljane ja murune ... heledad viinamarjad ja viigimarjad, greibine ja murune.

Esmamekk on keskmise tihedusega ja magus-hapukas. Keskmaitse mõjub vaiguselt, lausa kirbepoolselt ning õrnalt pärmiselt. Lõppmaitses jõuab kohale lõhnas tajutud puuviljasus, meloni ja papaia, viigimarjade ja vetikate sulnis segadus. Järelmaitse ... noh siin lähevad nüansid pisut segamini, jääb vaid üldine mõrkjas-vürtsikas värskus ... kuid ka pisuke mudrune üldtunne.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseeritud paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga übertasandil jõuline, ent pisut kaootilise buketiga rüübe. Vürtsikilu ... no miks ei paku väärtõlle baarid vürtsikiluga leiba?
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment