Monday, March 18, 2019

Tower Tuesday Infusion A - Coffee Porter


Tower Tuesday Infusion A - Coffee Porter (Hoppin’ Frog, USA). pdl 0,33 l. alc 6,2 % Ratebeeri liigimääratlus: "Porter" ja hinnang 98 punkti!! Untappd ütleb "Porter - Imperial / Double" ja 4,0

Tootjainfo: "This is the first in a limited brewing of our Tower Tuesday Series!! This BRAND NEW Hoppin’ Frog creation was spawned from experimenting with different ingredients in our beer towers every Tuesday here in The Tasting Room! Infusion A starts with the base of our Silk Porter and adds to its deliciousness with tasty swirls of chocolate and peanut butter flavor!
IBU 70"

Väike purk, pruulikoja tunnussilt seekord mõningate matemaatiliste elementidega. Pruun sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt ja sügavalt punakasmust.

AROOOOOOM!!!! See on KOLOSSAALNE!!! Hüper-super-ülevõimendatud-üleelusuurune lõhnamonument mandlišokolaadile, pähklikreemile, piimašokolaadile, kohvikaramellile, vaniljekreemiga vahvlitele. VAHVLITORT!!! Jeerum, see on vahvlitort!

Esmamekk. Magusakas-mõrkjas, mandline ja pähkline, biskviitjas ja suhkrune.

Keskmaitse. Kohvikreemiga vahvlid. Lapsepõlve pisikesed vahvlipakikesed, mida koolivahetunnis sai poest kiiresti tooma lipatud. Odavad ja samas niiiiiiii meelitavad, ehkki sa ju teadsid, et rohkem kui ühe süües läks isu üle.

Lõppmaitse. Kohvivahvel noh. Jupstas küll, no aju on nii kinni kiilunud selle mälestuse sisse, ehkki viimasest vahvlisöömisest on möödas väga mitmeid aastakümneid!

Järelmekk. Kakao- ja pähklikreemiga vahvlipakk otse su nina all. Kraabid hammastega kreemikest vahvliplaatide pealt maha ja siis sööd lõpuks need maitsetud vahvliplaadid ka ikkagi ära.

SUPERGENIAALNE JA INTERGALAKTILINE! Röögatult võimsalt lõhnav ja väga kergelt joodav pähkli-kakaokreemiga vahvlitort! ABSOLUUTSELT VÕIMATU on seda lõhna ette kujutada õlleklaasist. Ja ilmselt ka sama võimatu saavutada ilma essentsideta?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment