Thursday, October 17, 2019

Abyss


Abyss (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Stout - Imperial“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,45 punkti

Tootjainfo: "In the end, what is oblivion anyways? What is existence? In what way is anything meaningful? If brewing imperial stouts with obscene amounts of malts can be considered meaningful, then at least we have that going for us.
IBU 85"

Keskmist kasvu purk, sildil põhjatusuur pupill? Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsiv vägagi kaua. Õlle värvus - vähese punase helgiga must. Aroom on röstine, hapukas, mõrkjas, kõrbenud, vaskne ja kummalisel kombel röstitud punapeeti meenutav.

Esmamekk on raske kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on röstine ja hapukas, kohvine ja metalne, kõrvetatud rosinate ja pohlade laadne. Lõppmaitse muutub magusamaks, vanilje ja kaneeli seguseks, kaneelisaiakeste kõrbemaläinud servakeste meenutusega. Järelmekk on järjest kõrbenum, juba kuhugi söetableti kanti jõudev, kuid samas siiski mõnusa rosinase põhitooniga.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga HEA TASEME rüübe. Veidi lihtsapoolne imp.stout, veidi liiga kõrbenud, kuid siiski selline aus kraam, mida pole mingit põhjust ka häbeneda. Sobilik neile, kellele imp.stoudid tavaliselt liiga magusad näivad.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment