Monday, October 14, 2019

SKRR SKRR


SKRR SKRR (Tanker / Borg, Eesti / Island) pdl 0,44 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA - Hazy / NEIPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Farmhouse" ja 3,25 punkti

Tootjainfo: "Drift right on in to this kveik-y experience of a quadruple-dryhopped IPA. Hazy, fruity, hoppy, deliciously chewy on the mouthfeel. This is beer. This is now. You're welcome. Brewed in collaboration with our dear friends at Borg Brugghus.
IBU 85"

Keskmist kasvu purk, sildil maagilised seened ja koleuss??? Valge hõre pöidlajämedune vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - kole, mudrune ja kraavimuda sarnane. 

Aroom ... oi. Siin ON humalaid! Heinasaadu jagu humalaid. Ja ahjuõunu. Ja vaniljet. Ja vaiku ja adrut ja humalaid, haikusid, purjelaevu ning meremehelaule. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-karvane. Kirbekarvane ja magus. Karvane ahjuõun vanilje ja nelgiga. 

Keskmaitse. Ohsaraks. Oikurat. Saraisk. See asi siin on kolekarvane. Enamik vanu merekarusid pole kah niiii karmkarused. 

Lõppmaitse. Naadimahl kadakajuure-ekstraktiga. 

Järelmekk. Kuhu jooksed, kulla keel? Kuuri alla, keldri taha, mutimullahunnikusse peitu? Sellest pole enam tolku, sa oled humalakäbi alla jäänud! Gigantnse, elevantsisuuruse karvase, ajamata habemega ja roppe nalju tegeva humalakäbi alla!

OGAR! Nõder. täiesti tasakaalust väljas. Friigikas selle sõna kolehumalases mõttes. Vaata kui te tahate kellelegi selgeks teha, et "ärge lapsed õlut iialgi jooge!", siis see on just see ravum. Selleks, et sihandne jook meeldiks, peab jooja häll olema humala küljes kiikunud ning humalapiima peal üles kasvanud. Oiraisk, see on humalaroppus!
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment