Friday, October 4, 2019

Brewnicornski


Brewnicornski (Pipeworks / Brewski, USA / Rootsi) prk 0,44 l. alc 7,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang 85 punkti. Untappd ütleb "IPA - New England" ja 4,1 punkti

Tootjainfo: "Citra and Galaxy IPA brewed in Collaboration with Brewski."

Keskmist kasvu purk, sildil ... eee ... soliidselt vihane ükssarvik :) Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - pilviselt kollane. Aroom - noh nagu sellistel mehu-IPA'del peakski olema - puuviljane ja troopiline ja mahlane ja puha :)

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja krapsakalt hapukas-mõrkjas, vähese humalase kirbe puudutusega. Keskmaitse ... ooo ... kuuuulge poisid-tüdrukud, see on ju üsna oivaline tasakaal puuviljase-mangose-virsikulaadse mehu ja krõbedavõitu humalakirvenduse vahel! 

Lõppmaitse - magus-mahlane ja mõru-krutskine, hapu-marjane ja vürtsikas kah veel takkapihta! Järelmekk kaldub ehk krõnksuke liiga magusasse konservmangosse ... aga siis tuleb tubli ananassivaigune kuiv krigin tagantpoolt selga ja kõik asetub oma perfektsetesse pesadesse. 

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Megatasandi rüübe! Vaadake see tegelane siin peaks olema õpikunäide kõigile neile, kes tahavad hägust moodsat ipa-tükki teha. Tehke järgi või makske kinni! Siin on kõik absoluutselt õigesti, ülevõllile mõnusalt lähedal, samas siiski ideaalselt paika mõõdetud. Perfekto!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment