Tuesday, October 1, 2019

NvU Vs. The Cryo


NvU Vs. The Cryo (Pipeworks, USA) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial/Double/IIPA/DIPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 4,13 punkti

Tootjainfo: "Double IPA with Cryo Hops"

Keskmist kasvu purk, sidlil derivaat õllest "Ninja Vs Unicorn", ilmselt on ka õlu ise sellest edasi arendatud. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magus, super-puuviljane, papaia ja virsikute, ananassikonservi ja pirnisiirupi segune. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja tugevalt mõrkjas-magus. Keskmaitse liigub edasi samal magusal, puuviljaküllaselt kursil, sellesse hakkab aga segunema kraapiv humalakõrvetus. Lõppmaitse kriibib ja kraabib juba üsna mehiselt, ehkki virsiku-pirni-siirupi pehme täidlus üritab seda kontrolli all hoida. Järelmekk maheneb, hapukas-magus metsprini-kompoti kuiv karmus liigub koos muruse mõrkjusega ülikaua kestvaks maitsejäljeks.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivavõitu paletiga, mõrkjas-magusa-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapuka-magusa-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Humalakõrvetus on küll häirivuse piirijoont ületamas, kuid puuviljased täidlased ohjad hoiavad seda metsikut ükssarvikut peaaegu ohjas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment