Sunday, October 6, 2019

Water Balloon Toss Champs


Water Balloon Toss Champs (Pipeworks, USA ) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - New England" ja 4,0 punkti

Tootjainfo: "Hazy and fluffy with a citrus bounce from fresh tangerines"

Keskmist kasvu purk, sildil pilved ja õhupallid. Kollakas sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hämune kollane, värskeltpressitud mahla taoline. Aroom on mahlane, apelsini ja mandariin segune, värske ja karge, humalakribelus lisab sellele ainult kargust juurde.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga, mõrkjas-magusakas ja humalakirvendusega. Keskmaitse muutub hapukamaks, tangeriinide särav mahlasus sobib otse oivaliselt vürtsika humalakõrvetusega. Lõppmaitse on mõrkjas ... või siiski juba mõru ning keeltkurrutavalt kirbe, kuid see mõnus mahlane värskusekosk silub kõik kurrud taas siledaks. Järelmekk on vürtsikas, mõrkjas-hapukas, mahlase taustaga ja väga kosutav.

Keskmisest kraad raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga ÜBERtasandi rüübe. Kirbusesse kalduv moodne mahlane humalaleotis, mis pole kindlasti mitte kergeltjoodav, kuid samas on ülimalt maitsetihe ja taas ning taas väikest lisalonksu taotlev.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment