Sunday, October 20, 2019

Bootleg Theatre


Bootleg Theatre (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,76 punkti.

Tootjainfo: "Collaboration with Lervig. A juicy and juicy IPA brewed with malted and flaked rye, and hopped with Nelson Sauvin, Galaxy, HBC431 and Cashmere"

Väike lihtne pudel, hallimigrist Põhjala hallust ilmestab veidike Lervigi lollust :) Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - mudruselt hämune. Aroom on kirbe ja puuviljane, sinisesse välikäimlasse ladustatud troopiliste viljade kuhilat meenutav :D

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas, kirvendav ja vürtsikas. Keskmaitse meenutab litšimarju, kuldset kiivit ja kirbelt üleküpsenud maasikaid ... kui sellisel sõnaühendusel on mingit tähendust. Lõppmaitse muutub hapukaks, kuivapoolseks ja kirbe-mõrkjaks. Järelmekk on happeline, keelepära kratsiv ja mangone.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-kirbe-hapukas-mõrkjas-kirbe-magusaka buketiga Hea taseme rüübe. Jah, humalaid on siia kõvasti magama pandud, aga tulemus on kirbevõitu ja mitte kuigi ahvatlev.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment