Thursday, December 12, 2019

Evening Wood


Evening Wood (Nöösker, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang pole välja kujunenud

Tootjainfo: "Kuusevõrsemahlaga pruulitud IPA.
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, silt puukoorene. Valge vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib väga kaua, haakudes ka mingil määral klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmilt punakaskuldne. 

Aroom - noooojaaaaaa! No midagi on selles metsalõhnas, mis paneb naeratama. Jõulukuul lükkab see aga naeratuse lausa topelt-laiaks, justkui oleks jõulupuu tuppa toonud!

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse mähib keele kuusevaigusse, raputab kuuseokkaid peale ja silitab oksakesega. Lõpppmaitse .... ohhhh .... no kes siis poleks lapsena kuusevõrseid närinud? No ja kas polnud siis hea või? Järelmekis vaigune pool veidi taandub ja alt pääseb esile mõnus hapukas-mahlane IPA, millel ka nauditavat linnasekeha kaasas.

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-vaigune-hapukas-vaigune-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga MEGAtaseme rüübe! No mismoodi sa ei ütle "MEGA" detsembrikuus, kui su klaasis loksub jõulupuu vedel versioon? :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment