Sunday, December 1, 2019

Snowball


Snowball (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus "Porter - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - Other" ja hinnang pole samuti välja kujunenud

Tootjainfo: "Vanilla porter.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, sildil kuuski ja telefoniposte täis hiigel-lumepall. Sõrmepaksune kollakaspruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - vähese punase helgiga must. Aroom on meeldivalt hapukas-magus, röstine ja leivane koos vaniljese pehmusega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas ning röstine. Keskmaitse muutub veidi magusapoolsemaks, ehkki domineerima jääb kõrbemise äärele röstitud leib. Lõppmaitse on ümaram, vaniljesem ja pähklisem, kuid pisut ka pärmine. Järelmekk segab omamoodi huvitavalt kokku need kaks dominanti, moodustades pähkli-leiva magushapu kuiviku :)

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga HEA TASEME rüübe! Viisakas britipärane porter, millel on nõksukese tunda pärmist noorust, kuid muidu igati tubli klaasike.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment