Sunday, December 29, 2019

Melody


Melody (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Stout- Imperial“ ja hinnang 88 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,68 punkti

Tootjainfo: "Meloodia ehk viis on helide kaunikõlaline järjestus, mis moodustab terviku. See on ühehäälselt väljendatud muusikaline mõte. Sama lugu on hästi pruulitud õllega - hea tulemuse saavutamiseks peavad kõik komponendid omavahel kokku klappima ühiseks tervikuks. Meie toote panevad nootide asemel kõlama vesi, linnased, humalad ja pärm. Tankeri Melody on täidlane Imperial Stout, millel kangust 9%."

Algselt 2016.a pudelis olnud versiooni kirjelduse leiab siit, nüüdne saab olema võrdlus.

Keskmist kasvu purk, sildil hulluvuntsiline dirigent. Toona polnud vahtu üldse (ja hiljem läks ülekarbosse), nüüd on aga ilus pruun sõrmepaksune vahukiht, mis püsib päris kenasti. Õlle värvus - ikka must. Aroom on mõnusalt röstine ja kohvine ja jäme nagu sellest stiilist ootakski. Ja vaadake maitse on ka nüüd korras mis korras - tookordset hapukat ja ebamäärast ollust asendab korralik röstine, leivane, veidi ploomine, kohvine ja röstpähkline korrrralik imp.stout! Ehk isegi liiga röstine, kuid igatahes stiilipuhas ja sobib pakkuda neile, kes ütlevad, et soovivad mõrkjama otsa rasket tumedat kolakat.

Vaadake see on nüüd jälle see koht, kus vana Gambrinus tahab jaurata ja joriseda. Tehke uue nimega õlu mehed, kui teate et asja olemus on teine! Nüüd on ju kõik korras samavõrra nagu kolm aastat tagasi asjad polnud korras. Toonased madalad hinnangud rikuvad skoori ja jook ise on ju sootuks teisest puust!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment