Monday, December 16, 2019

Kadri


Kadri (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ei RB ega UT ei tunne seda jooki

Tootjainfo: "See õlu on pruulitud sulle parimate soovide ja suurima südamega. Sule silmad ja naudi hetke! Riisimuusika sinu huultel, koos kerge sidrunheina ja tsitrusemekise õllega on parim kooslus, mida nautida meie majas. Jätku riisi!"

Väike lihtne pudel, sildil kaunilt naeratav daam. Erkvalge vaht töidab pool klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on leebelt magusakas, samas riisile omase õrna kirbe fooniga. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, sidrunheina noot lööb üsna selgelt välja. Lõppmaitse muutub kuivaks ja tsiba kirbeks, ühest küljest tsitruseliseks, teisalt aga ka üsna selgelt riisiseks. Järelmekk on mõrkjas-magus ja õrnalt vürtsikas.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. APA'de klassi sobituv kerge ja samas maitseküllane jook, mis sobib enamike aasia maitsetega tõepoolest päris kenasti, ilma neid grammivõrragi varjutamata ja pigem vürtsikamaid noote võimendades.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment