Monday, May 11, 2020

Marzipan Praline


Marzipan Praline (Cool Head, Soome) prk 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd'i liigimääratlus: "Stout - Pastry" ja hinnang on 3,55 punkti.

Tootjainfo: "Pastry stout brewed with freshly toasted almonds, peanuts and coconut. Then infused with vanilla"

Väike purk, silt on nõrguvalt magustoiduline. Kollakaspruun vaht täidab 90% klaasist ja püsib superkaua. Õlle värvus - vähese pruunaka servaga must. Aroomis on mandlite röstimise spetsiifiline aroom, mis oma sooja eeterliku nätskusega matab kõik ülejäänu. 

Esmamekk on MAGUS! Õnneks seda magusat ülekoormust tõttab kohe leevendama ka röstine hapu, kuid magusatsunami laksab üle kõigi meelte kuni juuksejuurteni välja.

Keskmaitse. Hmmmmm, jubepõnev! Mai ei tea, kuskohast ilmub väike mentooline värske õhetus, aga see sobitub sellesse ülevõlli magusamerre sama hästi kui purjekasiluett liiga magusale-haleromantilisele meremaalile.

Lõppmaitse hakkab vaikselt tasakaalustuma, kuna röstkookose mõrkjust ja väike tuhane kuivus hakkavad nurgast välja hiilima, üritades elevantset magusat kuidagi kühvlitega kokku lükata.

Järelmekk. Veidi metalne kuiv noot mõjub kui õhuaken, mis luhvtitab veidigi seda imal-magusat ärahingatud rõskust.

FRIIGIKAS. ÜLEVÕLLIKAS! JÕLEkoleMAGUS. Aga õnneks pole see ühe-takti-õlu, siin leidub mida uurida ja nuuskida ja keelega taga ajada.
---
pilt isethetud

No comments:

Post a Comment