Tuesday, May 12, 2020

Scars


Scars (Naparbier, Hispaania) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,91 punkti

Tootjainfo: "Double IPA made with barley, wheat and oat malt"

Keskmist kasvu purk, sildil kinni õmmeldud haavajäljega kolp. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib ülikaua, haakudes ka tiheda pitsjäljena klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane ... üsna tavatu värv topelt-IPA kohta! Aroom on värskelt, vaiguselt ja rammusalt humalane, ennustades kohtumist tõepoolest muljetavaldava humalapommiga.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jämedalt magus-hapu, vaiguse tikrikompoti olekuga :) Keskmaitse muutub mõrkjamaks, kadakaseks, keeleküljed hakkavad surisema humalaväädi survest. Lõppmaitse kandub tunduvalt linnaselisemasse, magus-vürtsikasse kanti, milles humalas teiseneb huvitavalt vahaseks raskuseks. Järelmekk - metspirnid ja kadakavaik kenas kaksiheeliksis, põimides kokku IPA'de geenikoodi.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja vahase paletiga, magus-hapu-magus-mõru-magus-hapu-vürtsikas-magus-mõru buketiga ÜBERTASEME rüübe! Veidi tavatu topelt-IPA, veidi ülevõlline, vägevalt vaigune. Suurepärases tasakaalus, mahlane ja hõlpsaltjoodav, tõeline võrgutaja.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment