Sunday, May 23, 2021

3565BC Imperial Stout Barrel Blend

3565BC Imperial Stout Barrel Blend (vandeStreek, Holland) pdl 0,33 l. alc 10,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,86

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "This Barrel Blend consists of a wide variety of barrels that have matured for up to 3 years. This provides a balanced barrel flavor with both smoky and sweet notes. The delicious roasted malts provide a full chocolate flavor in the aftertaste. Matured in Overvecht, at zip code 3565BC.
IBU 76"

Väike lihtne pudel, sildil mingid kummalised multikalised muinastegelased tule paistel. Sõrmepaksune tume punakaspruun vahukiht on mõõduka püsivusega ja veidi ka klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - oletamisi aimduva punaka helgiga jändrikmust. Aroomis õhkab alguses vastu brändi ja viski, selle taga on aga kenasti ootel ka röstine magus im-sptoudi enda põhi.

Esmamekk on ootamatult mitte-kehakas võttes arvesse stiili ja kraadi. Hapukas-magusakas ja röstine, aga kuidagi kerglane.

Keskmaitses lisandub veidi kehakest, magusat, melassi ja meekärge koos brändiga.

Lõppmaitse on hapukas, veinilik, röstine, veidi suitsune ja lagritsa ning mee segune.

Järelmekk - vanilje, tamm, kohvi, lagrits, metall ja šokolaad

Muutuva ja siiski raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-magusaka buketiga Übertaseme rüübe. Siia õllesse on üritatud liiga palju korraga sisse kirjutada ning tulemus muutub seetõttu ülekoormatuks. Jah, vaadihoidis on siin peamine ja läbiv sõna, kuid see on veidi ülemäärane koormus, mis esimese hooga paneb sind küll tunnustavalt noogutama, aga klaasi lõpuks juba veidi väsima.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment