Wednesday, May 26, 2021

You’re All I Need (Galaxy)

You’re All I Need (Galaxy) (Interboro, USA) prk 1 pint, 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 88 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,97 punkti.

Tootjinfo: "Galaxy is a now classic and stand by hop we’ve been dying to use in a batch of You’re All I Need. Galaxy, you keep it real. So we dedicate this to you. Pours hazy pale orange, with thin white head. Aromas of pineapple, candied lime, and melon rind. with flavors of tropical tangerine and orange zest. Brewed with 2-row, malted & unmalted oats. Hopped with Galaxy in the WP & dry hopped exclusively with Galaxy pellets. Fermented with house blend yeast."

Keskmist kasvu purk, tekstipõhine sildikujundus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, püsib vägagi kaua ja haakub ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmilt tumekollane. Aroom - üleküpsenud, lausa lagunema hakkav ananass, millele on eile peale pissinud kass. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja toekalt magus-mõru, vaigune ja puuviljane. Keskmaitse - hapukas-magus, digestiivküpsiste ja ananassikrõpsude segune. Lõppmaitse on mõru, vaigune, vürtsikas, vaigune, magus ja vaigune. Üsna agressiivne kraam, kuid seda üsna meeldivas mõttes. Järelmekk - vürtsikas-magus, mandariinide ja kumkvaatide kokteil, okkane ja rohmakas, humalahammustusega ning üldse veidi turris olekuga.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-magusakas-mõru-vürtsikas-mõru-magus-mõru-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe. Rohmakas ja kasvatamatu tegelane, kes pole kaks päeva duši all käinud ning habemetüügas torgib juba peale vaadates. Kummaline katse ristata west coast ja NEIPA ning teha seda topelt-tasandil
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment