Monday, May 31, 2021

Tropical Candy

Tropical Candy (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 2,8 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,78 punkti

Toojainfo: "Tropical, juicy and tart wheat beer brewed with ripe mango and a tinge of passionfruit"

Väike purk, sildil tibatillukesed vahvärkmajad murukõrte vahel. Kollane vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob vägagi kiirelt. Õlle värvus - mehuselt-mudruselt tuhmkollane. Õlle enda hapu aitab eelkõige esile tulla passioonviljal, ehkki mango on tagapool ka aimata.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-hapu. Keskmaitse muutub mehuselt tihkemaks ja magus-mõrkjaks, nüüd on juba mango kord domineerida. Lõppmaitse: mangomehu C-vitamiiniga :) Järelmekk - õige vähese õllese puudutusega suurepärane mehujook.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-hapu-magus-mõrkjas-magus-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe! Nii kõrge hinnang eelkõige selle eest, et sedavõrd lahja jook ei ole karvavõrdki vesine! Noh ja maitsev ja mahlane ja puuviljane ja puha. Õllefaktor jääb küll kuhugi 0,1 kanti, aga üldhinnangut ei kahanda see mitte üks törts.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment