Thursday, May 6, 2021

Hazebro's Asher

Hazebro's Asher (Frontaal, Holland) prk 0,44 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4 punkti

Tootjainfo: "New England double IPA
IBU 345"

Väike purk, sildil isa-poja hetk. Pöidlapaksue valge vahukiht pole püsiv, kuigi haakub mõnel määral klaasiseintele. Õlle värvus - mehuselt tumekollane. Aroom on magus ja veidi vürtsikas, üsna nätskelt ja troopiliselt puuviljane ja kardemoni nüansiga.

Esmamekk on raske ja mehuselt magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub veidi mahlasemaks, hapukamaks, kuid jätkab sama täidlasel kursil. Lõppmaitse - mõrkjas-magus, troopilise ilma lisasuhkruteta tehtud smuuti laadne. Järelmekk - ananassikonservist tehtud tihe smuuti, mahlane, magus ja meelitav.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga Übertaseme rüübe. NEIPAde mehuliku otsa esindaja, mis on samas nii neetult maitsev ja lihtsaltjoodav, et teda tahaks aplalt ja palju klugistada ... kui ei teaks, et see pole hea mõte :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment