Saturday, May 1, 2021

Põhjala Laager

Põhjala Laager (Põhjala, Eesti) prk 0,44 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Hoppy / India (IPL)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja hinnang 3,52 punkti.

Tootjainfo: "A crisp and hoppy lager beer, brewed for every occasion"

Keskmist kasvu purk, lihtne, suisa igav sildikujundus. Erkvalge vahukiht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on leebelt magusakas-hapukas ja kuidagi ... roheline, heleroheline :)

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja leebelt mõrkjas. Keskmaitse on hapukas-magusakas, taaskord rohelise-muruse-kurgise kõrvlatooniga. Lõppmaitse muutub jõulisemalt magusaks ja linnaseliseks, vähese hapuka ja mahlase kõrvaltooniga. Järelmekk on magusakas ja veidi mõrkjas, värske ja meeldiv. 

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-magusa-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. See on pisut enam kui "lihtsalt laager" ja selline vähene nüanss, mis väljendub rohelisena tajutavas värskuses, annab põhjust kiitmiseks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment