Saturday, November 19, 2022

Candied Oblivion

Candied Oblivion (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Other" ja hinnang 3,44 punkti

Tootjainfo: "Collab with Coolhead
Hapu õlu astelpaju mustikate ja marianne kommidega."

Väike purk, Andresons'i tunnus-tilk koos Coolheadi tunnus-peaga. Kreemikat karva tihe vaht tädiab üle poole klaasist ja püsib korralikult. Õlle värvus - mudruselt porgadikarva. Aroomis kõigepealt astelpaju spetsiifiline lebra ja siis mõnus piparmündi-karamelli ninakõdistus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu-magus. Keskmaitse - astelpaju maomahla meenutav happelisus ja VÄGA selge maitsejälg matab kõik muud nüansid. Lõppmaitses hakkab esile tulema piparmündi mõnus jahedus, kuid seda koos hea ja meeldiva happelise survega maitsenäsadele. Järelmekk on magus-hapu, pisut lamedavõitu suutunnetusega, kuid samas jälle selgelt astepaljuse maitse ja mustikase parkivusega.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, hapu-magus-hapu-piparmündise-magus-hapu buketiga ÜBERtaseme rüübe. Astelpaju võib sulle meeldida või mitte meeldida, aga siin õlles on sees kõik see, mis lubatud. Ükskõikseks see jook ei jäta. Omapärane ja julge maitsekombinatsioon! No kas siis sellest on vähe, et tulemust kõrgelt kiita? Tõsi küll, paljude jaoks läheb see rubriiki "friigikas"
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment