Friday, November 11, 2022

Way in the Dark

Way in the Dark (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 11,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double" ja hinnang 4,1 punkti

Toojainfo: "Classic porter with a smooth texture and rich taste. Collaboration with Burnt Mill."

Väike purk, sildil tume mägine värk. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist, vajudes aegamisi tihkemaks. Õlle värvus - laevatrümmimust. Aroom meenutab niisket leivakoorikut ja kakaoküpsist.

Esmamekk on raske kehaga ja mõrkjas-magus, kõrbenud rosinate mälestusega ja veidi alkoholiselt torkiv. Keskmaitse - magus-hapukas, kõrbenud leivakontsik, ülekuivanud rosinat, kaneel, kirsilikööris leotatud kakaoküpsis. Lõppmaitse - kakaoliköör ja leivasupp, mustad pisikesed ülekuivanud rosinad, nelgi ja kaneeliga tembitud kirsinalivka. Järelmekk - kuivatatud-kõrvetatud arooniatest tehtud marmelaad tumeda šokolaadi ümbrises.

Väga raske kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-magusa-mõrkjas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Väga hästi tehtud sametine tume õlu üks tükk. Ei mingeid helkureid, sireene ega Vabadussambast hööveldatud laastukesi. Lihtsalt hästitehtud klassika.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment