Saturday, November 26, 2022

Werner

Werner (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager - International / Vienna" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Vienna" ja hinnang 3,55 punkti.

Tootjainfo: "Amber lager with pleasant nutty and bready undertones"

Väike purk, sildil pastoraal-agraaridüll. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja püsib vägagi kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroomis on karamell, niiske puit ja kuskil kaugel tühjalt seisev laudahoone.

Esmamekk on keskmise kehaga ja ootmatatult intensiivselt pähkline. Keskmaitse - magusakas-mõrkjas, praetud leiva ... täpsemalt heas kanarasvas praetud leiva maitsega! Lõppmaitse - vaudidivau ... see on kummmmmmalisim vienna, mis vana Gambrinuse keelele sattunud, see pole lihtsalt joogikas, vaid MAITSEELAMUS! Järelmekk - magus-hapukas ÜLIHEA rukkileib!

USKUMATU! MEGA! See... igatahes see on midagi erakordset! Vienna laager, millel on jõuline ja sügavalt meeldejääv röstpähkli ja praeleiva maitse! FENOMENAALNE! Ausalt öeldes on vana Gambrinus rabatud! Mitte midagi sellist poleks tõepoolest oodanud. Lihtsalt väga hea õlle maitse ... aga steroididel! Kui kõik laagerõlled oleks kogu aeg nii hästi ja külluslikult maitsenud, siis oleks õllerevolutsioonil olnud paaaaalju keerulisem järgijaid leida
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment