Sunday, September 25, 2016

Hop Power


Hop Power (Tanker, Eesti) pdl 0,333 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Imperial IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "We are announcing our next Imperial IPA "Hop Power" where we got our inspiration from drag racing. Powerful engines, NOS infusion and Estonian record in quarter mile (7,771) are the key elements in planning this beer. We ended up at 10% ABV and lot’s of aromatic hops infused."

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnuskolp on seekord võtnud mootori kuju. Sisuliselt puuduv vaht kaob üsna kohe. Õlle värvus - kirkalt punakas-kuldne merevaik.

Aroom on võimas, Citra iseloomulik vänge kassipiss paneb kergelt silmi pilgutama. Seejärel tuleb aga sama hingetõmbega üllatuslikult hoopis malbelt vaigune pärnaõis ja veidike angervaksa.

Esmamekk mõjub käredalt, jõuliselt magus-mõrkjas ja samavõrd vürtsikas kaisutus haarab keeleotsa embusse ja veab kohe karaoket laulma, ilma igasuguse eelmängu või muu romantikata. Keskmaitse hapukas-mõrkjas ja vaigune pigistus süvendab veelgi seda muljet, et oled sattunud purjus soome mammi meelevalda, kes sulle higiselt ja ülemeelikult ligi tikub, toppides mikrofoni nina alla ja kätt rihma vahele. 

Lõppmaitse käratab sulle kõrva otsekohese alkoholise soojusega mõned põhjanaabri levinud suguelundid ning nõuab mõõduvõtmist ja suhete selgitamist. Olgu siis mootormasssinate kaasabil või ilma. Veriapelsin ja greibiliköör. Urjuhh. Vänge värk.

Järelmekk on unustanud sinu kohaloleku ja ronib baariletile, et kallata endale veel üks mehukatti ja royal piiritus (huvitav kuskohast nad selle välja koukisid) ning üritada korraga tantsida tangot ja laulda Saaremaa valssi.

Raskepoolse kehaga, alakarboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga Räme rüübe! Vist siiski positiivses võtmes ... sest noh maitset on siin nii et tassi kasvõi kolme kalevipojaga. Aga no RÄME ikka küll (ja nüüd pane siia kõik oma soomekeelsed oskussõnad). Tšillijuust peaks ehk kannatusi leevendama :)
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment