Monday, October 24, 2016

Armaada Glacier


Armaada Glacier (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "single hop IPA
IBU 60"

Väike lihtne pudel, sildil oleva laevukese ninal humala nimi. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht püsib vägagi korralikult. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. 

Aroom on ausalt öeldes veider. Terav, vürtsikas, tsitruseline ja samas tugevalt plastiku nootidega. Ingver, melissiõied ja plastik.

Esmamekk on keskmise kehaga ja leebelt mõrkjas. Keskmaitse on magusakas, greibine ... plastiliini ja pärnaõite segune!?! Mismõttes ... no lapsepõlves olete ju plastiliini niikuinii suhu toppinud! Lõppmaitse muutub tunduvalt meeldivamaks, magusalt greibiseks, peaaegu et mandariinitaoliseks, kuid mingi õlijas-vahajas toonike sunnib ikka veel aju plastiliini rada tammuma. Järelmekk on vürtsikas, mõrkjas ja karge ... ja paganama mõnusalt karge.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga kentsakalt mõnus rüübe! See humal pole küll üks tarvitamiseks mõeldud, see plastiku ja plastiliini virrvarr paneb veidi judisema ... kuid samas kõik muu selle ümber mõjub jällegi äraütlemata mõnusalt.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment