Thursday, October 6, 2016

The Sinner Lady


The Sinner Lady (Hõlu, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Liigimääratlus: "Belgian Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "A light, drinkable, and teasingly fruity session tripel.
Her presence is graceful, magnificent, and larger than life. This is The Sinner Lady, a dancing beauty who takes the center of the stage and holds your attention. Though she seems small, her presence is enormous. She weaves back and forth like a butterfly and it’s impossible to look away. You smell a bouquet of flowers and ripe fruit. Is it her perfume? Perhaps it’s our session tripel, named after half of the seminal third stream jazz ballet composed by Charles Mingus. But where is her dance partner, the Black Saint? He will enter the stage shortly. Meanwhile, the Sinner Lady will tantalize you with her presence, which becomes more powerful by the moment despite her diminutive size."

Jaaaa nüüd uuesti kirjelduse juurde hooga tagasi! Session tripel. Misasi? Einoh ma saan mõttest suurepäraselt aru, teha lahjem tripel. Aga vaaata kohanud pole veel sihandset tegelast kordagi.

Väike lihtne pudel, pruulikoja tüüpkujundus seekord helekollase märgiga. Valge vahukirme kaob praktiliselt kohe. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on triplile üsnagi kohane, magusakas ja kergelt puuviljaselt vürtsikas, lihtsalt seda lõhna on vähem kui tavaliselt. 

Esmamekk on kergepoolne ... ei ikka kohe päris kerge, aga õnneks mitte vesine ning magusakas-vürtsikas. Keskmaitse muutub hapukas-vürtsikaks ... ehkki peas valitseb vaikne hämming ... et siis tripel või ... vesisevõitu tripel! Lõppmaitse on mõrkjas ja kerge. Järelmekk kaob üsna kiirelt, jättes vaid väikese vürtsika sädemekese.

Vesisevõitu kehaga, alakarboniseeritud paletiga, magusakas-vürtsikas-hapukas-vürtsika-mõrkja buketiga kentsakas rüübe. Ausõna selles on teatud annust geniaalsust - teha jõulisest triplist lahjendatud versioon. Aga tulemus on ... eee ... nohh ... niivõrd ootustele mittevastav, et ei oska seda tulemust kuigivõrd kiita. Aga samas - halb ei ole see jook mitte üks tonksukesekenegi! Võta sa siis kinni :)
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment