Monday, October 3, 2016

Raspberry Punch


Raspberry Punch (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Raspberry Punch is a wild and refreshing sour beer! This pungently tart, fuchsia red Berliner Weisse gets its bold character from a load of added raspberries and the souring lactic bacteria. The tartness gives a nice little punch in your face and tickles your tongue. Now that you know what hit you, you’ll want more. Berliner Weisse Mit Schuss Himbreere."

Väike lihtne pudel, roosal sildil vaarikad. Ossssanunnuroosa sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakasroosa. 

Aroom. Oi see on juba kaugelt kilkavalt rõõmus, supervaarikane ja suuurelt suvine. 

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas ... või noh hapu ikka. Keskmaitses ujutavad keele üle rõõmsalt hüplevad vaarikapallikesed, põrgates ja kareldes puhtast elurõõmust. Lõppmaitses lisandub kiljuvalt vaarikasele happelisele põhjale ka veidi linnasepehmust. Järelmekk suristab korraks koguni mõrkjalt, kuid üldjoontes pargib keelepära siiski kaikuv vaarika... täpsemalt metsvaarika mahl.

Kerge kehaga, nõrgapoolselt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-hapu-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Oisapoiss kui rõõmus ja lahe ja värske ja karge see klaasitäis on ... sellega oleks parim turgutada meeli ja keeli eri söögikäikude vahele.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment