Thursday, October 13, 2016

San Blas


San Blas (Lord Chambray, Malta) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang 58 punkti.

Tootjainfo: "With its fine and persistent white head, this English IPA is brewed with a blend of American hops, especially Cascade and Amarillo, to obtain a more aromatic and appealing aroma of grapefruit and orange flowers. The addition of extra hops during the beer maturation, create a dry finish and a moderate bitterness which may linger into the aftertaste.
IBU 45"

Väike lihtne pudel, lihtsapoolne puna-valge sildikujundus. Kollakat karva vaht täidab üle poole klaasi, püsides vägagi kaua ja haakides end ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne merevaik. Aroomis on ... eee ... tärpentin??? Selle all on küll ka meeldiv puuviljane pehmus, kuid esmane teravus paneb lausa läkastama. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitses tuleb jälle esile see terav, seekord lakibensiini taoline kirbus. Lõppmaitse ... jäkkkkkk ... oiei. Rõve. Andke andeks, aga edasi ma seda ei joo!

Kokkuvõtet ei tule. Ilmselt peab olem tegu untsus pudeliga, sest hea kuller kes selle mulle tõi on väga õlleteadlik inimene. Antud vedelik on aga lihtsalt kohutav!
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment