Tuesday, November 10, 2020

Astrolager

Astrolager (Brew Division, Venemaa) Pdl 0,5 l. alc 4,7%. Ratebeeri liigimäärtlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Pilsner - Czech" ja hinnang on 3,68

Tootjainfo: "Astrolager is our reading of Czech Pilsner. It is made in an elegant European style, has a pleasant golden color and a little bit sparkling taste. Fresh and honed taste, mild bitterness, inspiring ease - everything that is so loved in this traditional sort of beer we completed with the hop aroma of "new wave".
IBU 25"

Keskmist mõõtu pudel, sildil astronaut. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on meeldivalt linnaseline, veidi isegi mesine ja õrnalt puuviljane.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse lisab veidike hapukat puuviljast tooni, kuid kena kuivapoolne humalamõru jääb siiski peategelaseks. Lõppmaitse on mõrkjas ... või siis ikka lausa mõrudasse kanti kaldu, mängides veidi taruvaigu ja suira nootidega. Järelmekk on mõnusalt ja sobivalt vürtsikas, kuiv ja karge.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-maguskas-hapukas-mõru-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe! Väga hästi stiili tabatud ja väga hästi teostatud kraam. Stiilimääratluseks võiks öelda "pilsner+", kuna lihstalt heale pilsner-õllele on juurde saadud puuviljaseid, mesiseid ja keskmisest vürtsikamaid nüansikesi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment