Thursday, November 12, 2020

Pin-up Tumšais Alus

Pin-up Tumšais Alus (Brālis, Läti) pdl 0,5 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Dark Lager - Dunkel / Tmavý" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Euro Dark" ja hinnang 2,99 punkti

Tootjainfo: "Filtrēts, pasterizēts alus"

Keskmist kasvu pudel, sildil pin-up stiilis rannapiiga. Kollakas vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt punakas-pruun. Aroom - ehedalt leivane ... noh selline seemneleivane, mis on pisut sepiku poole kaldu. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub veidi hapukamaks, tugevalt karamelliseks ja röstpähkliseks. Lõppmaitse - mõrkja-hapukas, pähkline ja kõrvetatud suhkrune, õõõõrna suitsuse alatoniga. Järelmekk - magusakas ja mõõdukalt vürtsikas, täidlane ja toredake.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud buketiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe! Kuulge, see on ju kõige ehedam bock-tüüpi kraam (isegi kui tootja ise seda bockina ei oska nimetada). Sellist head, tasakaalus ja stiilipuhast bocki võiks meie väiketootjad ka katsetada, sellel oleks mõnus ja tänuvärne nišš olemas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment